Přihlašte se k odebírání aktuálních informací MŠ Vora na Váš e-mail (Návod).

Aktuální jídelníčky


Zobrazení 73
Zobrazení 103
Zobrazení 114
Zobrazení 134
Zobrazení 156

Mateřská škola Vora
 Za Tratí 687
     353 01  Mar. Lázně
Bank. účet transparentní:
arrow72293703/0300
Bank. účet běžný:
arrow278602401/0300

Johana Nedvědová
- ředitelka

  354 622 741
  606 945 835
  msvora@post.cz
Nikola Zteiskarová - VŠJ
  354 602 831

rosnicka 354 602 832
medvidek 354 602 833
sovicka 373 700 875

8.10.-12.10.2018
Pátek, 05 Říjen 2018 10:15

od 08.10.2018 do 12.10.2018

Pondělí 8.10.2018

Přesnídávka: Houska s pomazánkovým máslem, capucino, mléko, jablko (A: 01,07)

Polévka: Zelná polévka se špaldovými knedlícky (A: 01,01e,03,07)

Oběd: Losos na másle, bramborová kaše, jablecný kompot, caj, mléko, citronáda (A: 01,07)

Svačina: Termix, mléko, hruška (A: 01,07,08b)

Úterý 9.10.2018

Přesnídávka: Mrkvová pomazánka, dalamánek, mléko (A: 01,01b,03,07)

Polévka: Slepicí polévka s barevnou testovinou (A: 01,03)

Oběd: Plnený paprikový lusk, knedík, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07)

Svačina: Pomazánka z hovezího masa, chléb, salátová okurka, caj (A: 01,03,07,10)

Středa 10.10.2018

Přesnídávka: Cizrnová pomazánka s kapií, knuspi chléb, redkvicka, mléko (A: 01,03,07,10)

Polévka: Petrželová polévka s fridátovými nudlemi (A: 01,03,07)

Oběd: Zapecené testoviny se šunkou, míchaný salát - okurka, rajce, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07)

Svačina: Tunáková pomazánka s chlebem, cherry rajcátka, caj (A: 01,03,04,07,10)

Čtvrtek 11.10.2018

Přesnídávka: Krajanka Zoo, bluma, mléko (A: 07)

Polévka: Hrachová polévka (A: 01,07)

Oběd: Záhorácký závitek, brambory, caj, mléko, citronáda (A: 01,07,10)

Svačina: Chléb s máslem, vejce varené, mandarinka (A: 01,03,07)

Pátek 12.10.2018

Přesnídávka: Pomazánka z kukuricných vlocek, veka, pomeranc, mléko (A: 01,07)

Polévka: Polévka zeleninová s hráškem (A: 01,03,07)

Oběd: Rýžový nákyp se švestkami, jablko, caj, mléko, citronáda (A: 03,07)

Svačina: Chléb s žervé, mrkev, caj (A: 01,07)

Seznam alergenu:

01 Obiloviny obsahující lepek

01b Obiloviny - žito

01e Obiloviny - špalda

03 Vejce

04 Ryby

07 Mléko

08b Skor. plody - lískové orechy

10 Horcice

vedoucí jídelny: Zteiskarová Nikola

Vedoucí kuchařka: Danková Renata

Kuchařka: Štenglová Miluše