Přihlašte se k odebírání aktuálních informací MŠ Vora na Váš e-mail (Návod).

Aktuální jídelníčky


Zobrazení 79
Zobrazení 97
Zobrazení 133
Zobrazení 129
Zobrazení 135

Mateřská škola Vora
 Za Tratí 687
     353 01  Mar. Lázně
Bank. účet transparentní:
arrow72293703/0300
Bank. účet běžný:
arrow278602401/0300

Johana Nedvědová
- ředitelka

  354 622 741
  606 945 835
  msvora@post.cz
Nikola Zteiskarová - VŠJ
  354 602 831

rosnicka 354 602 832
medvidek 354 602 833
sovicka 373 700 875

22.10.-26.10.2018
Pátek, 19 Říjen 2018 15:47

od 22.10.2018 do 26.10.2018

Pondělí 22.10.2018

Přesnídávka: Houska s pomazánkovým máslem, mléko s príchutí vanilky krajanky, jablko (A: 01,07)

Polévka: Polévka pórková (A: 01,03,07)

Oběd: Rybí filé na másle, zelenina, bramborová kaše, nápoj smoothie (A: 04,07)

Svačina: Ovesná kaše s cokoládou, mléko, banány (A: 01,01d,07)

Úterý 23.10.2018

Přesnídávka: Paštiková pomazánka, veka, redkvicky, caj (A: 01,03,07)

Polévka: Polévka kvetáková (A: 01,03,07)

Oběd: Koprová omácka, hovezí maso, knedlík, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07)

Svačina: Pomazánka z veprového masa, chléb, cherry rajcátka, mléko (A: 01,07,10)

Středa 24.10.2018

Přesnídávka: Cizrnová pomazánka s mrkví, knuspi chléb, mléko, pomeranc (A: 01,07,10)

Polévka: Hovezí vývar s fridátovými nudlemi (A: 01,03,07)

Oběd: Pecené kure, brambor, cervená repa, caj, mléko, citronáda (A: 01,07)

Svačina: Rozhuda, bulka, banány, mléko (A: 01,03,07)

Čtvrtek 25.10.2018

Přesnídávka: Cokoládové kulicky s mlékem, hroznové víno (A: 01,03,07)

Polévka: Zeleninová polévka s jáhlami (A: 03,07,09)

Oběd: Veprové maso na celeru, testoviny, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07,09)

Svačina: Chléb s pomazánkou z luciny s rajcetem, kedlubna, caj (A: 01,07)

Pátek 26.10.2018

Přesnídávka: Pomazánka z rybího filé, chléb, hruška, caj (A: 01,03,04,07)

Polévka: Lušteninová polévka (A: 01,07,09)

Oběd: Bavorské vdolecky, mandarinka, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07)

Svačina: Mrkvová pomazánka, sójový rohlík, jablko, mléko (A: 01,03,06,07)

Seznam alergenu:

01 Obiloviny obsahující lepek

01d Obiloviny - oves

03 Vejce

04 Ryby

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

09 Celer

10 Hořčice

Vedoucí jídelny: Zteiskarová Nikola

Hlavní kuchařka: Danková Renata

Kuchařka: Štenglová Miluše