Přihlašte se k odebírání aktuálních informací MŠ Vora na Váš e-mail (Návod).

Aktuální jídelníčky


Zobrazení 9
Zobrazení 144
Zobrazení 114
Zobrazení 106
Zobrazení 89

Mateřská škola Vora
 Za Tratí 687
     353 01  Mar. Lázně
Bank. účet transparentní:
arrow72293703/0300
Bank. účet běžný:
arrow278602401/0300

Johana Nedvědová
- ředitelka

  354 622 741
  606 945 835
  msvora@post.cz
Nikola Zteiskarová - VŠJ
  354 602 831

rosnicka 354 602 832
medvidek 354 602 833
sovicka 373 700 875

13.5. - 17. 5. 2019
Pátek, 10 Květen 2019 10:27

od 13.05.2019 do 17.05.2019

Pondělí 13.5.2019

Přesnídávka: Rohlík, sýr Almete, mléko, jablko (A: 01,03,07)

Polévka: Polévka zeleninová s kuskusem (A: 01,03,07,09)

Oběd: Srbské rizoto, rajcatový salát, caj, mléko, citronáda (A: 07)

Svačina: Cizrnová pomazánka s rybickama, chléb Mušketýr, caj, hroznové víno (A: 01,04,06,07)

Úterý 14.5.2019

Přesnídávka: Chléb, vajecná pomazánka, mléko, hruška (A: 01,03,06,07)

Polévka: Polévka pórková (A: 01,07)

Oběd: Masové koule v rajcatové omácce, testoviny, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07,09)

Svačina: Hermelínová pomazánka, bulka sezamová, mléko (A: 01,06,07,11)

Středa 15.5.2019

Přesnídávka: Himalájský chléb, sýr Lucina, jablko, mléko (A: 01,06,07)

Polévka: Polévka kurecí s cizrnovými nudlemi (A: 01,03,09)

Oběd: File na másle, bramborová kaše, salát z cínského zelí, caj, mléko, citronáda (A: 04,07)

Svačina: Falešná škvarková pomazánka z pohanky, chléb slunecnicový, mrkev, caj (A: 01,06,07)

Čtvrtek 16.5.2019

Přesnídávka: Babiccin kolác, mléko, jablko (A: 01,03,07)

Polévka: Polévka rajská se zavárkou (drobení) (A: 01,03,07,09)

Oběd: Kurecí na paprice, rýže, caj, mléko, citronáda (A: 01,07)

Svačina: Švédská pomazánka, chléb, mléko (A: 01,04,06,07)

Pátek 17.5.2019

Přesnídávka: Müsli tycinka, banán, mléko (A: 07,08)

Polévka: Polévka zeleninová se špaldovými kroupami (A: 01,03,07,09)

Oběd: Smažený rízek, brambory, okurka sterilovaná, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07)

Svačina: Chléb. máslo, caj, rajce (A: 01,06,07)

Seznam alergenu:

01 Obiloviny obsahující lepek

03 Vejce

04 Ryby

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

08 Orechy, mandle, pistácie

09 Celer

11 Sezamová semena

Vedoucí jídelny: Zteiskarová Nikola

Hlavní kuchařka: Danková Renata

Kuchařka: Štenglová Miluše

Změna vyhrazená!