Přihlašte se k odebírání aktuálních informací MŠ Vora na Váš e-mail (Návod).

Aktuální jídelníčky


Zobrazení 32
Zobrazení 44
Zobrazení 61
Zobrazení 63
Zobrazení 63

Mateřská škola Vora
 Za Tratí 687
     353 01  Mar. Lázně
Bank. účet transparentní:
arrow72293703/0300
Bank. účet běžný:
arrow278602401/0300

Johana Nedvědová
- ředitelka

  354 622 741
  606 945 835
  msvora@post.cz
Nikola Zteiskarová - VŠJ
  354 602 831

rosnicka 354 602 832
medvidek 354 602 833
sovicka 373 700 875

10. - 14. 6. 2019
Pátek, 07 Červen 2019 15:48

od 10.06.2019 do 14.06.2019

Pondělí 10.6.2019

Přesnídávka: Houska, máslo, jablko, mléko (A: 01,03,07)

Polévka: Polévka hrstková (A: 01,03,07,09)

Oběd: Rybí filé se špenátem, brambory, rajcatový salát, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,04,07)

Svačina: Jemná cuketová pomazánka s cizrnou, slunecnicový chléb, mléko (A: 01,06,07)

Úterý 11.6.2019

Přesnídávka: Pomazánka z rybího file, chléb, caj, hruška (A: 01,03,04,07)

Polévka: Zeleninová polévka s cockou (A: 01,07,09)

Oběd: Recký krutí guláš, testoviny, caj, mléko, citronmáda (A: 01,03,07)

Svačina: Salát zeleninový, bageta, caj (A: 01,03,07)

Středa 12.6.2019

Přesnídávka: Sýrová pomazánka z Almete, Knuspi-chléb-zeleninový, jablko, mléko (A: 07)

Polévka: Polévka francouzská drubeží (A: 01,03,07,09)

Oběd: Veprové na kmíne, dušená rýže, caj, mléko, citronáda (A: 01,07)

Svačina: Cocková pomazánka, chléb Lámankový, mléko (A: 01,03,07)

Čtvrtek 13.6.2019

Přesnídávka: Zeleninová pomazánka, chléb Mušketýr, ovocný caj (A: 01,03,09)

Polévka: Polévka droždová (A: 01,03)

Oběd: Karbanátky, bramborová kaše, salát z kysaného zelí, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07,10)

Svačina: Pomazánka z uzené makrely, rohlík sójový, kedluben, caj (A: 01,04,06,07)

Pátek 14.6.2019

Přesnídávka: Pomazánka z paštiky, chléb, caj, merunky (A: 01,03,06,07,08)

Polévka: Zeleninová polévka se špaldovými kroupami (A: 01,03,07,09)

Oběd: Fazolový guláš, chléb, okurka, caj, citronáda (A: 01,03,07)

Svačina: Chléb, máslo, strouhaný sýr, mléko (A: 01,03,07)

Seznam alergenu:

01 Obiloviny obsahující lepek

03 Vejce

04 Ryby

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

08 Orechy, mandle, pistácie

09 Celer

10 Horcice

Vedoucí jídelny: Zteiskarová Nikola

Hlavní kuchařka: Danková Renata

Kuchařka: Štenglová Miluše

Změna vyhrazená!