Přihlašte se k odebírání aktuálních informací MŠ Vora na Váš e-mail (Návod).

Aktuální jídelníčky


Zobrazení 78
Zobrazení 21
Zobrazení 118
Zobrazení 93
Zobrazení 137

Mateřská škola Vora
 Za Tratí 687
     353 01  Mar. Lázně
Bank. účet transparentní:
arrow72293703/0300
Bank. účet běžný:
arrow278602401/0300

Johana Nedvědová
- ředitelka

  354 622 741
  606 945 835
  msvora@post.cz
Nikola Zteiskarová - VŠJ
  354 602 831

rosnicka 354 602 832
medvidek 354 602 833
sovicka 373 700 875

1. 4. -5. 4. 2019
Pátek, 29 Březen 2019 09:03

od 01.04.2019 do 05.04.2019

Pondělí 1.4.2019

Přesnídávka: Houska, máslo, jablko, bílá káva (A: 01,03,07)

Polévka: Polévka zeleninová s barevnou fazolí Adzuki (A: 03,07,09)

Oběd: Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurky sterilované, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07,10)

Svačina: Teplé rybí chlebícky, caj (A: 01,03,04,07)

Úterý 2.4.2019

Přesnídávka: Chléb Himalájský, máslo, plátkový sýr, ovoce, mléko (A: 01,03,06,07)

Polévka: Polévka zeleninová se špaldovými vlockami (A: 01,03,07,09)

Oběd: Kurecí prsa v mrkvi, brambory, caj, mléko, citronáda (A: 01,07)

Svačina: Pohanková kaše, mléko, mandarinka (A: 01,07)

Středa 3.4.2019

Přesnídávka: Makovec, mléko, jablko (A: 01,03,07)

Polévka: Polévka hovezí s cizrnovými nudlickami (A: 07,09)

Oběd: Zapecené testoviny s uzeným masem, cervená repa, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07)

Svačina: Sýrová pomazánka, slunecnicový chléb, mléko (A: 01,06,07)

Čtvrtek 4.4.2019

Přesnídávka: Pomazánka tvarohová s mrkví, bulka sezamová, mléko (A: 01,07,11)

Polévka: Polévka hrstková (A: 01,03,09)

Oběd: Fortovská roštená, houskový knedlíik, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07)

Svačina: Zeleninová pomazánka, chléb Mušketýr, caj (A: 01,03,06,07,09)

Pátek 5.4.2019

Přesnídávka: Pomazánka z paštiky, chléb, okurka salátová, caj (A: 01,03,07,08)

Polévka: Polévka bramborová (A: 01,09)

Oběd: Cocka na kyselo, sálát z hlávkového zelí, chléb, jablko, caj, mléko, citronáda (A: 01,03,07,09)

Svačina: Chléb, máslo, mandarinka, mléko (A: 01,03,06,07)

Seznam alergenu:

01 Obiloviny obsahující lepek

03 Vejce

04 Ryby

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

08 Orechy, mandle, pistácie

09 Celer

10 Horcice

11 Sezamová semena

Vedoucí jídelny: Zteiskarová Nikola

Hlavní kuchařka: Danková Renata

Kuchařka: Štenglová Miluše

Změna vyhrazená!