Přihlašte se k odebírání aktuálních informací MŠ Vora na Váš e-mail (Návod).

Aktuální jídelníčky


Zobrazení 53
Zobrazení 77
Zobrazení 52
Zobrazení 134
Zobrazení 127

Mateřská škola Vora
 Za Tratí 687
     353 01  Mar. Lázně
Bank. účet transparentní:
arrow72293703/0300
Bank. účet běžný:
arrow278602401/0300

Johana Nedvědová
- ředitelka

  354 622 741
  606 945 835
  msvora@post.cz
Hana Maříková - účetní, VŠJ
  354 602 831
 uctoms@email.cz
  jidelna.13@email.cz
rosnicka 354 602 832
medvidek 354 602 833
sovicka 373 700 875

08.01.-12.01. 2018
Pondělí, 08 Leden 2018 10:50

Pondelí 8.1.2018

Presnídáv. Houska, sýr Duko, jablko, mléko (A: 01,07)
Polévka Zeleninová polévka s kuskusem (A: 01,07,09)
Obed Rybí file se sýrem, bramborová kaše, cervená repa, caj, citronáda, Mléko (A: 01,04,07,09)
Svacina Fazolová pomazánka, Chléb Mušketýr, Rajce, Caj (A: 01,06,07)

Úterý 9.1.2018

Presnídáv. Topinka se sýrem, salátová okurka, Caj (A: 01,03,07)
Polévka Polévka slepicí s testovinou (A: 01,07,09)
Obed Masové koule v rajcatové omácce, houskový knedlík, caj, citronáda, mléko (A: 01,03,07,09)
Svacina Tunáková pomazánka, Chléb, Caj, kedluben (A: 01,04,06,07)

Streda 10.1.2018

Presnídáv. Jogurt s tvarohem, mléko, jablko (A: 07)
Polévka Polévka pórková (A: 01,03,07)
Obed Pecené kurecí stehno, brambory, zeleninová obloha (A: 01,07)
Svacina Pomazánka s kuskusem a kapií, dalamánek, mléko (A: 01,07)

Ctvrtek 11.1.2018

Presnídáv. Zeleninová pomazánka, chléb, caj ovocný
Polévka Polévka hovezí s kapáním (A: 01,03,07,09)
Obed Karlovarský kotouc, rýže, caj, citronáda, mléko (A: 01,03,07)
Svacina Pomazánka z paštiky, chléb, caj, mrkev (A: 01,06,07,08)

Pátek 12.1.2018

Presnídáv. Chléb s máslem a varené vejce, mléko, pomeranc (A: 01,03,06,07)
Polévka Polévka zeleninová se zelenou cockou (A: 03,07,09)
Obed Žemlovka s jablky, banán, caj, citronáda, mléko (A: 01,03,07)
Svacina Tvarohová rozhuda, veka, salátová okurka, mléko (A: 01,07)

Jídlo obsahuje alergeny. Jejich císla jsou uvedena v závorce za názvem jídla.

Seznam alergenu:
01 Obiloviny obsahující lepek
07 mléko
03 Vejce
08 Orechy, mandle, pistácie
04 Ryby
09 celer
06 Sójové boby (sója)
 
 
vedoucí jídelny: Maríková Hana
vedoucí kuchařka: Danková Renata


kuchařka: Štenglová Miluše

Změna jídelníčku vyhrazena.